• 5
  • 5
  • 4
  • 4
  • 4
  • 3
За компанията
Vision днес Президент Философия на компанията История на Компанията Създаване на продуктите на Vision Стил на живот с Vision Новини
Основна За компанията Стил на живот с Vision

Стил на живот с Vision

Vision обединява хора с различни интереси около една основна идея - идеята за всеобщо здраве и високо ниво на благосъстоянието.

- Стил на живот с Vision – това са пътешествия на най-високо ниво: посетили сме десетки страни заедно! Зашеметяващи емоции, споделени от хиляди дистрибутори и които не могат да се поберат в един том с възторжени спомени.

- Стил на живот с Vision - това са престижни мероприятия, на които се събират дистрибутори на Vision от цял свят. Това винаги са специални събития - от обучителни мастер-класове, провеждани от международни звезди на MLM индустрията, до светски приеми в президентски дворци.

- Стил на живот с Vision - това са комфортни търговски компании и представителства на Компанията в държавите по света, където може да се запознаете с продуктите на Компанията, да проведете работни срещи, да зададете интересуващите ви въпроси.

- Стил на живот с Vision – това са най-новите бизнес инструменти, позволяващи осъществяването на работата ви по целия свят с помощта на интернет инструментите, създадени специално за дистрибуторите на Vision.

- Стил на живот с Vision – това е възможност да се почувствате като звезда, качвайки се на сцената на стадион "Олимпийски" в Москва или оказвайки се на страниците на корпоративното списание Vision Planet.

Стилът на живот с Vision – това е начинът на живот на успешния, уважаван човек.