• 5
  • 5
  • 4
  • 4
  • 4
  • 3
За компанията
Vision днес Президент Философия на компанията История на Компанията Създаване на продуктите на Vision Стил на живот с Vision Новини

Президент

"Аз създадох компанията Vision и я дадох на хората. Защото главната ни цел е човекът. Всичко, свързано с човека, се определя единиствено от неговия живот. Същността на предложението на Vision - не в високодоходния етичен бизнес. Същността на предложението на Vision – не е в най-ефективния уникален продукт. Същността на нашето предложение е, че ние променяме качеството на живота на човека. Това е нашата идеологическа платформа, без която компанията Vision е немислима".

Тези думи отправя към всички хора на земята Дмитрий Буряк – Президент на компанията Vision International People Group.

Той започва своя път като геолог. През осемдесетте години е един от първите частни предприемачи – новатори. През деветдесетте става една от значимите фигури в областта на металургията. На тридесет и няколко години той има всичко, за което може да мечтае един културен човек – любимо семейство, доходен бизнес, стабилно положение в обществото...
И всичко това за малко да изчезне от неговия живот, заедно със самия живот.
Идвайки в съзнание след претърпяна тежка автомобилна катастрофа, той разбира, че най-ценното в живота на човека е самият живот.
От този ден той изцяло се отдава на делото за запазване на живота и здравето на своите съвременници.

Така през 1998 се ражда единствената в света компания, разбираща здравето като хармония между духовното, физическото, интелектуалното и социалното качество на живот.
Тези, които са с Vision, няма нужда да избират между личното и общественото, защото имат възможността да бъдат сред съмишленици, и именно благодарение на това да се развиват като личности. Няма нужда да избират между работата и семейството, защото това е семеен бизнес и изборът в полза на такава работата е избор в полза на семейството. Няма нужда да избират между големите пари и любимата работа, защото именно любимата работа носи големите пари. Няма нужда да избират между удоволствието и здравето, защото нашето удоволствие се състои именно в това да бъдем здрави. И най-главното е, че нашето виждане не е компромис между две противоположности, не е баланс и не е средното, а е именно съчетаването на противоположностите в пълен обем.

В основата на нашия Здравословен бизнес е заложена идеологията на култа към Здравето, което означава изграждане на нов социум въз основа на успеха на всеки един. Визионерите са строители на бъдещото, в което ще живеем всички ние, нашите деца и нашите внуци. В света се заражда нова сила, сила способна реално да се противопостави на регреса. Тази сила е обединението на хората в Здравословен социум, тази Здравословна социална мрежа е Vision.
 
Днес Vision е зрял, могъщ организъм способен самостоятелно да определя своята съдба.
Стотици хиляди хора вече са променили своя живот заедно с Vision, на милиони още им предстои да видят великите постижения на великата Компания.

Под ръководството на Президента Дмитрий Буряк, идеите на когото всеки ден правят живота, лично твоя живот, по-добър.