• 5
Мероприятия
Основна Новини Мероприятия Излетен Лидерски Семинар

Излетен Лидерски Семинар

На 12–15 април 2016 година се проведе лидерски семинар на компания VISION с участието на Президента и водещи топ-лидери. На семинара пристигнаха лидери VIP 2S и повече от различни градове на Русия, Европа, Виетнам и страните от ОНД, за да получат информация за актуалните планове и перспективи на развитие на Компанията.

Компания VISION поднесе на своите лидери истински кралси подарък. Лидерският семинар се проведе в един от най-добрите хотели в Петерхоф – «Новый Петергоф». Петерхоф заслужено се счита за един от най-красивите дворцово-паркови ансамбли в света. Неслучайно го наричат «руския Версай». Всяка година хиляди туристи както от цяла Русия, така и от чужбина идват да се любуват на красотата на този уникален исторически шедьовър. А тази година такава забележителна възможност бе предоставена и на лидерите на VISION – VIP 2S и повече.

Хотел «Новый Петергоф» е разположен на живописния бряг на Олгино езеро срещу Горния парк на Големия Петерхофски дворец. От неговите прозорци се открива великолепна панорамна гледка към дворците и прочутите петерхофски фонтани, проектирани от самия Петър Първи. Разбира се, тези несъмнени плюсове веднага бяха отбелязани от всички участници в лидерския семинар.

В продължение на няколко дни участниците в семинара получаваха от Президента и топ-лидерите на VISION информация относно перспективите за развитие на Компанията, обменяха скъпоценен опит и знания с хората, влезли в тесния кръг на Съветниците на Президента (President’s Team), и заедно изготвиха график за работа и лидерски събития до провеждането на юбилейния Millenium-2016.

Лидерският семинар бе открит с тържествено обръщение на Президента Дмитрий Аркадиевич Буряк към лидерите на VISION. Президентът първо представи на участниците в семинара екипа от топ-лидери President’s Team, засегна темата на глобалните проблеми в съвременната икономика (нестабилни пазари, безработица, валутни колебания и др.) и съществените перспективи, които мрежовият маркетинг дава на множество хора, особено по време на криза. Също така Президентът разказа за основните направления на развитие на Компанията в близко бъдеще, обърна внимание на глобалната стратегия за продуктово развитие, появата на нови уникални продукти, в това число и на нова козметична линия, подчерта необходимостта от разширяване на продуктовия асортимент, благодарение на което лидерите ще получат огромни възможности за развитие на своя бизнес.

Участниците в семинара получиха и ценна информация от водещите топ-лидери на Компанията, влезли в President’s Team. На семинара бяха подробно разгледани предимствата на новия маркетинг план на Компанията (намаляване на финансовото натоварване, въвличане на клиентите в бизнеса, стимул към развитие, разширяване на мрежата и др.), бонусите за развитие (програма Бустер), бяха показани всички плюсове и възможности пред лидерите, изпълнили квалификация VIP.

И, разбира се, един от ключовите и заключителни моменти на лидерския семинар стана невероятният промоушън на юбилейния Милениум в Сочи, представен от Главните Съветници на Президента - Алла и Олег Андрийчук.