• 5
Мероприятия
Основна Новини Мероприятия VISIONFIT 2017. ВТОРИ СЕЗОН

VISIONFIT 2017. ВТОРИ СЕЗОН

ПОБЪРЗАЙТЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ И ДА КУПИТЕ КУПОН НА УЧАСТНИКА ДО 10 ОКТОМВРИ 2017 ГОДИНА!

На 15 октомври 2017 година стартира втория сезон на популярния проект VisionFit 2017. 

Сезонът ще продължи 2 месеца и ще завърши през декември 2017 г., а имената на победителите ще бъдат обявени в новогодишното издание наVision News, което ще бъде на 22 декември. 

За да станете участник във втория сезон, е нужно:
  • Да бъдете в квалификация Премиум Клиент (да имате лична поръчка за 47,5 CV) през септември.
  • Да се регистрирате в проекта, като попълните анкетата на: https://webanketa.com/ru/forms/68s38chn6cqkcs9r75gk2dhk/
  • Да изберете и платите един от предложените пакети на участника (купоните на участника са достъпни в ГОС Австрия).
Може да прочете подробности за условията за участие, пакетите на участника, начина на плащане и наградите на официалната страница на проекта: http://www.vipgroup.net/news/activities/visionfit/

РАЗПИСАНИЕ НА УЕБИНАРИТЕ VISIONFIT ПРЕЗ НОЕМВРИ 2017 Г:

5 ноември от 12:00
«Въглехидратна зависимост. Значението на витамините, минералите и БАД в програмите за намаляване на теглото».


Специален гост в уебинара – Римма Дондуковская. Диетолог (стаж – 23 години), кандидат на медицинските науки, научен сътрудник в група по храненето в сектора на биохимия на спорта СПбНИИФК, преподавател по диетология в Колежа по бодибилдинг „Бена Вейдъ“, лекар консултант по спортна диетология в ДЮСШ на Олимпийския резерв по фигурно пързаляне на кънки и велосипеден спорт, старши треньор във фитнес център «Студио 53».

12 ноември от 12:00
Специално послание от Дмитрий Сафронов - представител на Клуба на Милионерите на Vision, кавалер на Ордена на Брилянтното Съвършенство, представител на President’s Team, към всички участници във втория сезон на VisionFit.

19 ноември от 12:00
Въпроси – отговори.


Спикери – Мария Егорова и Артур Зарипов.
Специално послание от Татяна Голдина - представител на Клуба на Милионерите на Vision, кавалер на Ордена на Брилянтното Съвършенство, представител на President’s Team, към всички участници във втория сезон на VisionFit.

26 ноември от 12:00
«Антиейдж фитнес и антиейдж хранене».


Спикери – Мария Егорова и Артур Зарипов.
Специално послание от Елена Кристофи - представител на Клуба на Милионерите на Vision, представител на President’s Team, към всички участници във втория сезон на VisionFit.

Мисията на проекта е да помогне на всеки участник да стане своята по-добра версия. Не става дума само за фигурата. Участниците в първия сезон не само отслабнаха и станаха по-хубави. Те също така значително увеличиха присъствието си в социалните мрежи, броя на абонатите и последователите си, благодарение на проекта. VisionFit значително повлия и на техните бизнес резултати. Споделете какво вече сте получили от проекта и какво очаквате от втория сезон, впишете своята лична история в историята на VisionFit! Запишете отзивите си, ако сте били участник в първия сезон, или целите си в проекта, ако се включвате във втория сезон! 

My VisonFit Story/Моята VisionFit история започва! Задължително поставете хаштаговете #VisionFit2017 и #VisionFit2.

Открийте отзиви на една от победителките в първия сезон Марина Лебедева на
https://www.facebook.com/VIPGPL/posts/1534777199925160