• 5
Мероприятия

Vision Voyage 2018На 1 септември 2017 г. стартира квалификацията за участие във Vision Voyage 2018.

През 2018 г. участниците във VISION VOYAGE ги очаква невероятно пътешествие до един от най-романтичните острови на Малайския архипелаг - Бали.

Наричат острова "перлата на Индонезия". Веднъж оказали се на острова, използвайте всеки миг, за да усетите очарователната атмосфера на това незабравимо място, да почувствате живота на острова с цялата си същност, да вдишате въздуха, напоен с аромат на цветя, да се насладите на слънчевите плажове, да слушате нежния шепот на топлите вълни на океана.

Пътешествениците, дошли в Бали за първи път, ще се насладят на разнообразна почивка. Любителите на екзотични кухни могат да посетят уютни ресторанти и кафенета и да опитат изискани традиционни ястия. Националната балийска кухня е известна с изобилието от подправки, морски дарове и пресни зеленчуци и плодове.

А любителите на кафето ги очаква истинска изненада: в местните кафенета се сервира елитното кафе лувак - най-скъпото кафе в света, с оригинален балансиран вкус с едва забележима горчивина и леки нотки на нуга и мед.

Бали няма да разочарова и тези, които са дошли на острова за екстремни усещания. Тук е рай за запалените сърфисти и водолази. В Бали има много сърф училища, като най-популярните училища са на култово място - в курорта Кута. Всяка година стотици сърфисти от цял свят идват тук, за да изпитат умението си и да покажат изкуството на сърфинга.

Остров Бали е изтъкан от контрасти: от една страна, тук има мек тропически климат, плажове с черен вулканичен пясък, пълно уединение и отдих на брега на Индийския океан, уютни хотели и бунгала, потопени в зеленината на долината и вулкани, древни храмове. А от друга страна - активен нощен живот, невероятни партита, романтични сватбени церемонии - накратко, почивка в Бали е за всеки пътешественик.

И ако сте почитатели на комфортна почивка на острова, няма да намерите по-добро място от Бали. Струва си да се положат всички усилия, за да се постигне желаното, и вашата мечта може да се превърне в реалност. VISION VOYAGE 2018 е великолепна цел, за която си струва да работиш и да се развиваш! 

 • Квалификация за участие:
  Открыть или Закрыть

  Квалификационен период: септември 2017 – май 2018.

  Трябва от септември 2017 года до май 2018 г. (включително):

  • да бъдете в квалификация не по-ниска от VIP;
  • поне в 7 от 9-те месеца да сте в квалификация не по-ниска от VIP 1S;
  • поне в 2 от 7-те месеца да сте в квалификация не по-ниска от VIP 2S;
  • да имате сумарен прираст GV6 за дадения период (по отношение на сумата GV6 за септември 2016 г. – май 2017 г.) не по-малко от 25 000 CV;
  • да имате сумарен прираст BV за дадения период (по отношение на сумата BV за септември 2016 г. – май 2017 г.) не по-малко от 15 000 CV;
  • да имате сумарен оборот GV6 за дадения период не по-малко от 60 000 CV.

  Дистрибуторите, изпълнили условието:

  • да са в квалификация не по-ниска от VIP;
  • поне в 7 месеца да са в квалификация не по-ниска от VIP 1S;
  • и имащи положителен прираст GV6 и BV, но неизпълнили останалите условия по квалификацията (условие VIP 2S, условие за стокооборота или условията за сумата на прираста GV6 или BV), имат възможност да пренесат прираста GV6 и BV в квалификацията си за следващото пътешествие, а именно – половината (50%) от прираста GV6 и BV ще бъде отчетена като изпълнение на условията за квалификацията на следващия Vision Voyage.

  Специални условия за новите партньори на Vision, подписали договор в периода септември 2017 г. – април 2018 г.

  От месеца на подписване до май 2018 г. (включително) трябва:

  • да бъдат в квалификация не по-ниска от Старши Консултант от месеца на подписване до май 2018 г. (включително);
  • като минимум, от третия месец след месеца на подписване да бъдат в квалификация не пониска от VIP;
  • в два месеца да бъдат в квалификация не по-ниска от VIP 2S;
  • да имат сума GV6 от месеца на подписване до май 2018 г. (включително) не по-малко от 60 000 CV;
  • да имат сума BV от месеца на подписване до май 2018 г. (включително) не по-малко от 15 000 CV.

  Новите партньорите, подписали договор в периода септември 2017 г. – април 2018 г. и изпълнили условието:

  • да бъдат в квалификация не по-ниска от Старши консултант от месеца на подписване до май 2018 г. (включително),
  • като минимум, от третия месец след месеца на подписване да бъдат в квалификация не по-ниска от VIP (но не по-малко от два месеца в квалификационния период);
  • в два месеца да бъдат в квалификация не по-ниска от VIP 1S, но неизпълнили останалите квалификационни условия (условие VIP 2S, условие за стокооборот (GV6) или условиe за сумата BV), имат възможност да пренесат сумите GV6 и BV в квалификацията си за следващото пътешествие, а именно – половината (50%) от сумата GV6 и BV ще бъде отчетена като изпълнение на условията по прираст в квалификацията им за следващия Vision Voyage.

  VISION VOYAGE БАЛИ – ЕДИНСТВО В РАЗНООБРАЗИЕТО!